Tilaus- ja toimitusehdot

Hinnat

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muuttamiseen. Emme vastaa mahdollisista virheistä tiedoissa. Pyrimme korjaamaan virheet heti havaittuamme ne.


Maksutavat

Maksut Luottokunnan kautta
Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Enomron Oy/ Kairon verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Enomron Oy/ Kairon verkkokauppa vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oy:lle.

Paytrail Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oy on myös maksun saaja.

Paytrail Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Osamaksulla -palvelu

Mikäli maksat osamaksulla, Enomron Oy/ Kairon verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteen ostajalle. Valitessasi Osamaksulla -palvelun, itse maksutapahtuma siirtyy Sinun ja Collector Bank AB:n väliseksi sopimukseksi. Lue lisää

 

Tilausvahvistus

Kun tilauksesi on käsitelty (n. 1-2 arkipäivää), voit käydä lataamassa ja tulostamassa kurssimonisteen ja muut mahdollisesti tarvitsemasi kurssimateriaalit kirjautumalla Kaironin Moodleen. Muistathan tulostaa ainakin kurssimonisteen ja ottaa sen mukaan kurssille.  

 

Toimitusehdot

Kurssimaksun maksettuasi, on osallistumisesi kurssille sitova. Jos et osallistu kurssille ilmoittamatta poissaolosta etukäteen, ei kurssimaksua palauteta eikä sitä siirretä seuraavalle vastaavalle kurssille. Jos ilmoitat poissaolosta 14 päivää ennen kurssin alkua, tai jos poissaolosi johtuu pakottavista syistä, esim. sairastumisesta, ja ilmoitat siitä vähintään yksi päivä ennen kurssin alkua, siirretään kurssimaksu seuraavalle vastaavalle kurssille. Jos et kuitenkaan saavu seuraavallekaan kurssille, menetät osallistumisoikeutesi kokonaan. 

Kurssien toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. 

Maksaessasi muun tuotteen kuin kurssin (kirjat), toimitamme tilaukset n. viikon kuluessa tilauksesta.Todistustustilausten käsittelyaika on 1-2 viikkoa.

 

Enomron Oy/ Kairon verkkokauppa, y-tunnus: 0637454-8

Postitusosoite: Haltilanniitty 5 A, 02200 Espoo

sähköposti: kairon@kairon.fi

www.kairon.fi 

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Enomron Oy / Kairon verkkokauppa
 
Haltilanniitty 5 A
02200 Espoo
Y-tunnus: 0637454-8
 
Puh: yhteydenotto sähköpostitse
webadmin@kairon.fi
Haku